آکادمی عربی مهدی ترابی

مرجع تخصصی آموزش و تولید محتوای عربی

آکادمی عربی مهدی ترابی

مرجع تخصصی آموزش و تولید محتوای عربی

  • ۰
  • ۰

فعل مضارع در زبان عربی بسیار مهم و تاثیر گذار است زیرا به نوعی می‌توان گفت، بخش زیادی از فعل‌ها مانند امر و نهی و…. از فعل مضارع ساخته می‌شوند.

بنابراین در مقاله‌ای که می‌خوانید قصد داریم به طور کامل به بررسی فعل مضارع، نحوه ساخت آن و همینطور ترجمه دقیق و اصولی فعل مضارع بپردازیم، همچنین میتوانید مقاله انواع فعل در عربی (ماضی، مضارع، مستقبل) را از قسمت مقاله‌ها مطالعه کنید.

تعریف فعل مضارع

«مضارع» از ریشه «ضارَع» به معنی «مشابهت» است و به فعلی که معادل زمان «حال» در فارسی است؛ در عربی فعل «مضارع» گفته می‌شود.

مثال فارسی:

می‌خورَد – می‌بیند – می‌رود

فعل مضارع در عربی

یادگیری دقیق فعل مضارع و شناختن نشانه‌های آن می‌تواند در شناخت و بررسی فعل‌ها دیگر نیز کمک کننده باشد، زیرا بخش زیادی از فعل‌ها مانند امر و نهی و…. از فعل مضارع ساخته می‌شوند.

حتماً می‌دانید که در زبان فارسی برای ایجاد فعل مضارع از «بن مضارع» استفاده می‌کنیم (مانند: بین _خور _ رو)، سپس شناسه‌های هر شخص را به آن اضافه می‌کنیم (مانند: بینم – خورم – روم) و برای ساختن مضارع اخباری به این ساختار، «می» اضافه می‌شود (مانند: می‌بینم – می‌خورم – می‌روم)

فعل مضارع ساده در زبان عربی معادل مضارع اخباری فارسی ترجمه می‌شود.

اما پیش از آنکه به بررسی صیغه‌های مختلف فعل مضارع بپردازیم، ابتدا لازم است با مفهوم «شخص» در فارسی و «صیغه» در عربی آشنا شویم.

معرفی شخص‌ها در زبان فارسی

  • اول شخص:

به کسی که گوینده و در حال صحبت کردن است «اول شخص» می­‌گوییم که اگر یک نفر باشد به او «اول شخص مفرد: من» و اگر بیش از یک نفر باشد «اول شخص جمع: ما» گفته می‌شود.

  • دوم شخص:

به کسی که با او صحبت می‌کنیم و مخاطب مستقیم صحبت ما است دوم شخص می‌گوییم اگر یک نفر باشد «دوم شخص مفرد: تو» و اگر بیش از یک نفر باشد «دوم شخص جمع: شما» گفته می‌شود.

  • سوم شخص:

برای مطالعه اداکه مقاله فعل مضارع در عربی آکادمی عربی اینجا کلیک کنید.

  • ۰۳/۱۱/۱۳
  • عربی آکادمی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی