آکادمی عربی مهدی ترابی

مرجع تخصصی آموزش و تولید محتوای عربی

آکادمی عربی مهدی ترابی

مرجع تخصصی آموزش و تولید محتوای عربی

  • ۰
  • ۰

ساختار فعل امر در عربی با تغییراتی در فعل مضارع ایجاد می‌شود.

موضوع بسیار مهم این است که روش ساختن فعل امر بر اساس صیغه فعل مضارع متفاوت است، پس ما در این مقاله ابتدا به معرفی انواع صیغه‌ها (شخص‌ها) می‌پردازیم و پس از آن روش ساختن و ترجمه فعل امر را آموزش می‌دهیم.

همانطور که در مقاله فعل ماضی قبلا خواندیم؛ در ادامه بر روی معرفی شخص‌ها در زبان فارسی و صیغه‌ها در زبان عربی و تطبیق آنها با یکدیگر می‌پردازیم.

تعریف فعل امر

 یکی از کاربردهای فعل در هر زبانی، بیان «طلب و درخواست» می‌باشد که این موضوع با «فعل امر» صورت می‌گیرد.

مثال: برو – ببینید- باید بخورند

معرفی شخص‌ها در زبان فارسی

  • اول شخص:

 به کسی که گوینده و در حال صحبت کردن است «اول شخص» می‌­گوییم که اگر یک نفر باشد به او «اول شخص مفرد: من» و اگر بیش از یک نفر باشد «اول شخص جمع: ما» گفته می‌شود.

  •  دوم شخص:

 به کسی که با او صحبت می‌کنیم و مخاطب مستقیم صحبت ما است دوم شخص می‌گوییم که اگر یک نفر باشد «دوم شخص مفرد: تو» و اگر بیش از یک نفر باشد «دوم شخص جمع: شما» گفته می‌شود.

  •  سوم شخص:

 به کسی که اول شخص و دوم شخص درباره او صحبت می‌کنند و حضور ندارد و غایب است «سوم شخص» می‌گوییم که اگر یک نفر باشد «سوم شخص مفرد: او» و اگر بیش از یک نفر باشد «سوم شخص جمع: آن­ها -ایشان» گفته می‌شود.

صیغه‌های عربی و تطبیق آن با شخص‌های فارسی

 ۱. آنچه معادل «اول شخص» فارسی است در زبان عربی «متکلّم: گوینده» نام دارد که اگر یک نفر باشد به آن «متکلم وحده» و اگر بیش از یک نفر باشد «متکلم مع‌الغیر» گفته می‌شود.

برای مطالعه ادامه مقاله فعل امر در عربی آکادمی عربی اینجا کیک کنید.

  • ۰۳/۱۱/۱۶
  • عربی آکادمی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی